Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Bedste middel mod snorken

Du kender det sikkert – pludselig bliver din nattesøvn forstyrret af din snorkende partner. Eller måske får du selv igen og igen at vide, at du snorker. Heldigvis behøver snorken ikke være et permanent problem. Hos Søvnlab.dk er vi eksperter i snorken, og her kan du læse lidt om, hvorfor vi går så meget op i snorken.

Hvorfor snorker man?

Der kan være mange årsager til snorken. Det bløde væv i svælget vil vibrere højlydt, når du trækker vejret, hvis dine luftveje er besværede af for eksempel din tunge eller drøblen. Mange oplever også at snorke efter indtagelse af alkohol, og det skyldes, at alkohol afslapper muskulaturen i og omkring luftvejene. Rygning og allergi kan irritere vævet i luftvejene og få det til at hæve, og derfor bliver luftpassagen gennem dem mindre. Faktorer som stort overbid og arvelig tendens kan ligeledes spille ind på, om du kommer til at snorke.

Hvorfor undersøge snorken?

Indenfor søvnmedicin er snorken et meget vigtigt område, dels fordi snorken kan være søvnforstyrrende for dig og din partner, dels fordi snorken kan være symptom på helbredsfarlig søvnapnø. Snorker du, anbefaler vi hos Søvnlab.dk, at du får undersøgt din søvn – god søvn er nemlig afgørende for dit helbred og din livskvalitet.

Hvad kan man gøre?

Der findes ingen medicin mod snorken, men hos Søvnlab.dk tilbyder vi en særlig tandskinne, som sikrer bedre luftgennemstrømning i svælget. Snorkeskinnen flytter underkæben lidt frem og åbner svælget, hvilket er en enkel og meget effektiv metode. Vi scanner din over- og underkæbe og foretager en grundig undersøgelse, og på den baggrund specialproducerer vi en tandskinne, som passer til lige netop dig. Der er ingen grund til at lide unødvendigt under snorken, så kontakt Søvnlab.dk allerede i dag og få en aftale på en af vores mange klinikker landet over.

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information