Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

SØVNAPNØ OG SNORKEBEHANDLING I VEJLE

Søvnlab Vejle – vi kalder os også for Colosseum Tandlægerne Vejle – er et professionelt og veluddannet team bestående af 4 tandlæger, 3 tandplejere og 7 klinikassistenter.

Ud over skinnebehandling af snorken og søvnproblemer, tilbyder vi alt fra almindelig tandbehandling, kirurgi og behandling af parodontitis til implantater, kosmetisk tandregulering og de såkaldte attatchment proteser. Vi har fast tilknyttet en specialtandlæge i kæbekirurgi, som fortager de mere komplicerede tandoperationer.

Vi udvikler løbende vores viden og vores udstyr. Klinikken er således udstyret med den nyeste teknologi, blandt andet digitale røntgenanlæg, panoramarøntgen og 3D-scanner. Klinikken har, efter tidligere at have været ISO 9000 certificeret i hygiejne og kvalitet, i 2017 været en af 30 testklinikker for ”Den Danske Kvalitetsmodel”, som i fremtiden skal implementeres på alle klinkker i Danmark. Du kan således være helt tryg ved at du hos os får en topmoderne og professionel behandling.

Vi lægger stor vægt på at have et trygt og omsorgsfuldt miljø. Vi tror på, at når vi har det godt sammen på klinikken, så har vi også de bedste forudsætninger for at give dig en god oplevelse og den bedste behandling. Det er vigtigt for os at se dig som et helt menneske –og ikke kun et sæt tænder. Samtale og din medvirken ved alle beslutninger omkring dine behandlinger har højeste prioritet for os. Der findes nemlig ikke altid kun én rigtig løsning på et problem – ofte kan den rigtige løsning være forskellig fra person til person.

Klinikken har meget patientvenlige åbningstider (mandag til torsdag 8-19 og fredag 8-15) og ligger centralt i Vejle med gode parkeringsmuligheder.

 

Mød personalet

Helle  Tandlæge

Helle
Tandlæge

Henriette  Tandlæge

Henriette
Tandlæge


 

Kom i kontakt

KONTAKT OS

Søvnlab Vejle
Orla Lehmannsgade
7100 Vejle
T:
7582 0170

ÅBNINGSTIDER

Mandag08:00 - 19:00
Tirsdag08:00 - 19:00
Onsdag08:00 - 19:00
Torsdag08:00 - 19:00
Fredag08:00 - 15:00

FIND VEJ

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information