Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Om os

Virksomhedsprofil

Virksomheden er stiftet i 2016 af tandlæge Poul Kirketerp. Alle tandlæger i Søvnlab er akkrediteret af European Academy of Dental Sleep Medicine og Poul Kirketerp har opnået den højeste akkreditering muligt. Det er virksomhedens mål, at tilknytte seriøse tandklinikker fordelt i hele Danmark, for at kunne servicere vores patienter bedst muligt. Det er endvidere søvnlab.dk’s ambition at medvirke til uddannelse af Tandlægerne på disse klinikker, med henblik på at opnå en ensartet høj kvalitet i behandlingen med tandskinner.

Det er Søvnlab.dk’s overbevisning, at vi kan behandle ca. 40% af de patienter som, har fået diagnosen OSA (Obstructive Sleep Apnea), med en tandskinne. Tandskinner er, hvis de er fremstillet individuelt og af tandlæger med en specialuddannelse i Dental Sleep Medicine, yderst effektive. Det er derfor Søvnlab.dk’s mål, at alle der kan behandles effektivt med en tandskinne bør have dette behandlingsalternativ, da det er meget mere behageligt end behandling med CPAP.

For at opnå ovennævnte mål er det vigtigt, at behandling med tandskinner bliver reimbursed, d.v.s. at der ikke er brugerbetaling, ligeværdig med CPAP. Det er derfor vigtigt for Søvnlab.dk, at vi får et godt samarbejde med alle Danmarks søvnklinikker til fordel for alle patienter med diagnosen OSA.

Find vores klinikker her

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information