Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Vores klinikker

Søvnlab har klinikker i hele Danmark

Der er aldrig langt til din nærmeste Søvnlab klinik. Vi har klinikker i både Jylland, på Fyn og Sjælland, hvor vores professionelle medarbejdere står klar til at finde den rette tandskinne til dig.

Samme services over hele landet

Alle vores klinikker er udstyret ens og kan tilbyde de samme produkter. Alle medarbejdere har ligeledes en solid faglig baggrund og besidder de samme gode kompetencer. Derfor er vores klinikker over hele landet ligeværdige og kan tilbyde det samme.

Der er således ikke forskel på, om du benytter vores klinik i eksempelvis Søborg, Odense eller Vejle. Vi har en ensartet høj kvalitet i behandlingen af snorken og søvnapnø med tandskinner.

Find din nærmeste klinik

Nedenfor finder du et kort med markeringer af, hvilke steder i landet vores klinikker ligger. Ved at klikke på Søvnlab-ikonerne, får du informationer om den enkelte kliniks adresse og åbningstider. Her finder du samtidig et link til klinikkernes personlige sider med specifikke beskrivelser samt billeder af personalet. Der er også direkte links til vores klinikker under kortet.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange Søvnlab klinikker.

Vi har klinikker i København, Roskilde, Søborg, Odense, Vejle og Aalborg

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information