Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Søvnapnø og snorkebehandling i København

Søvnlab.dk i København, er en integreret del af Københavns Implantat Center (KIC). Tandlæge Poul Kirketerp har ejet og drevet klinikken på denne adresse siden 1999.

Siden 1. Januar 2017 er Københavns Implantat Center en del af tandlægekæden Oris Tandlægerne. Poul Kirketerp er ejer af Søvnlab.dk.
Poul Kirketerp er tandlæge fra Københavns Universitet 1992. Han har fungeret som Oral Kirurg på KIC siden 1995. Han har været international kursusgiver for Nobel Biocare (tandimplantater) i mere end 20 år, med foredrag og team start i Europa, Nordamerika og Asien. Udover kirurgi har han gennem mange år arbejdet med kosmetisk tandretning.

Poul Kirketerp har gennem en del år, arbejdet med tandskinner til behandling af snorken. Han har derfor en stor viden om snorken, og behandling af snorken. Han har gennem de seneste år udvidet dette til også, at omfatte behandling af patienter med OSA (Søvnapnø).

Poul Kirketerp blev i 2016 akkrediteret af European Academy of Dental Sleep Medicine (EADSM) fra Universitetet i Antwerpen.

 

Mød personalet

Poul  Tandlæge

Poul
Tandlæge

Gilmia Jelstad  Tandlæge

Gilmia Jelstad
Tandlæge

Ditte Møller  Tandplejer

Ditte Møller
Tandplejer

Marianne Matzon  Klinikassistent

Marianne Matzon
Klinikassistent

Marianne Strøm  Klinikassistent

Marianne Strøm
Klinikassistent

Mille Nilsson  Klinikassistent

Mille Nilsson
Klinikassistent

Dorrit Sørensen  Bogholder

Dorrit Sørensen
Bogholder


 

Det kan vi

TRIOS scanner
I stedet for et konventionelt tandaftryk, bruger vi vores TRIOS scanner. Det er et interoralt kamera, der tager mere end 3000 billeder i sekundet. Det er 100 gange hurtigere end et konventionelt video kamera. Resultatet er et 3D billede af dine tænder, der giver den største præcision for fremstilling af din tandskinne.

Panorama røntgen
I stedet for almindelige små tandbilleder tager vi et Panorama røntgen. Det betyder, at vi på et enkelt røntgenbillede, kan se alle dine tænder, og om der er sygdom i dine tænder og kæber. Dette er vigtig viden inden vi fremstiller tandskinnen. En anden vigtig ting er, at vi på Panorama røntgen kan se dine kæbeled. Dette er meget vigtigt da problemer med kæbeledet er den største komplikation ved behandling med tandskinner. Sidst men ikke mindst bliver du udsat for mindre røntgenstråling.

Acoustisk Pharyngometri
I stedet for den konventionelle bidregistrering ved hjælp af en såkaldt George Gauge, bruger vi Acoustisk Pharyngometri. Når man bruger en George Gauge, gætter man sig lidt til hvor underkæben skal placeres i forhold til overkæben. Specielt med hensyn til den vertikale dimension. Når vi bruger Acoustisk Pharyngometri kan vi med millimeters nøjagtighed, bestemme både den vertikale- og den horisontale placering af kæberne i forhold til hinanden. Dette betyder at vi kan lave din tandskinne så vi ved, at den giver de bedste luftveje under din søvn. En anden fordel er, at ved kontrolbesøgene kan vi ved hjælp af Acoustisk Pharyngometri titrere (justere) din tandskinne, så vi er sikre på et optimalt resultat.

Kom i kontakt

KONTAKT OS

Søvnlab København
Vester Voldgade 86
1552 København V
T:
3312 3030

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08:30 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag Lukket
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:30 - 15:30

FIND VEJ

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information