Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Kicking the Bear Out of the Bedroom

Snoring & Sleep Apnea, the Not-So-Silent Killers

Forord på dansk af Tandlæge Poul Kirketerp

Kære Læser,

Tillykke med at du har taget en skridt i den rigtige retning til at forstå din snorken og eventuelle søvnapnø. Du er på vej til at forstå, hvor potentielt farlig disse tilstande kan være for dig. Mange studier over hele verden viser dette. Et nyligt studie i the International ”Sleep Health” Journal lavet af the Australian Sleep Health Foundation1) viste at 45% af alle voksne i Australien har søvnproblemer, som kan være medvirkende til at forringe deres generelle helbred og evnen til at fungere i en normal hverdag. Flere alvorlige medicinske sygdomme er forbundet med søvnapnø og dårlig søvn.

Er du diagnosticeret med Obstruktiv Søvnapnø, er CPAP i Danmark og andre steder oftest førstevalget for behandling af sygdommen. Dette er på trods af, at rigtig mange der har fået udleveret CPAP, har store problemer med at bruge apparatet, mens en stor del af patienterne slet ikke bruger det. Denne mangel på tolerans resulterer i potentielt livsfarlige helse problemer. Heriblandt højt blodtryk, hjerte infakt, uregelmæssige hjerterytmer og sukkersyge, for de patienter der ikke bliver behandlet tilfredsstillende.

Denne bog forsøger at kaste lys over dette kæmpemæssige sundhedsproblem. Vores håb er, at denne fortælling, skrevet ud fra en patients oplevelser, vil hjælpe med til at forstå vigtigheden, af at der findes flere behandlingsmuligheder

Søvnlab.dk arbejder seriøst og dedikeret for at forbedre behandlingen af obstruktiv søvnapnø og snorken ved brug af videnskabeligt dokumenterede tandskinner. Vi anvender tandskinner med forskelligt design for at kunne tilbyde lige netop den skinne, der løser dit problem. Vi kan også kombinere tandskinnen med andre terapiformer, for at opnå et optimalt resultat.

I Søvnlab.dk mener vi, at tiden er inde til at patienter med obstruktiv søvnapnø får tilbudt flere behandlingsalternativer, så patienten opnår det bedste resultat. Du er meget velkommen til at forwarde denne bog til venner og familie, samt at bruge den på dit sociale netværk. Dette kan være med til at forbedre
sundheden og livskvaliteten, for dem du holder af. Hvis du har spørgsmål til bogen, er du velkommen til at kontakte Søvnlab.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Læs bogen

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information