Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Hvordan stopper man med at snorke?

Leder du efter hjælp til at stoppe med at snorke? Så er du ikke alene. Mange mennesker oplever, at deres snorken er et problem, og da snorken er noget, der sker mere eller mindre ubevidst, når vi sover, er det en problematik, mange finder vanskelig at håndtere.

Hos Søvnlab.dk har vi specialiseret os i at hjælpe personer som dig, som ønsker at stoppe med at snorke.  Derfor kan du nedenfor læse mere om, hvorfor din nattesøvn er så vigtig for dit generelle velbefindende, samt hvad der mere konkret skal til for at løse problemet.

Sikre din søvn med en tandskinne

Søvn er altafgørende for din sundhed og daglige veltilpashed. Ikke desto mindre udgør snorken en stor trussel mod denne vigtige søvn, da din snorken ikke kun påvirker kvaliteten af din søvn men også længden – snorken gør nemlig at din søvn bliver afbrudt.

Hvis du lider af slem snorken, kan du måske endda nikke genkendende til, at din snorken påvirker din søvn i så negativ en retning, at du har svært ved at komme igennem daglige gøremål. Får du ikke den søvn, du har brug for, kan snorken således have indvirkning på din vågne tilstand.

Heldigvis er gode råd mod snorken ikke dyre hos os. Vi anbefaler ganske enkelt, at du sikrer din søvn med en tandskinne, der har til formål at holde dine luftveje åbne hele natten. Når dine luftveje holdes åbne, fjernes grundlaget for vibrationers opståen i svælget, og da det er netop disse vibrationer, der skaber den høje og generende lyd, vil du stoppe med at snorke.

Forskellige typer tandskinner

Der findes mange grader af snorken, og skalaen spænder helt fra mild snorken til voldsomt støjende snorken.

Alt afhængigt af hvilken ende af skalaen, du ligger i, samt hvorvidt du lider af den mere alvorlige grad, der kaldes søvnapnø, er typen af tandskinne forskellig.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om disse forskellige skinner, og ønsker du vores hjælp til at stoppe din snorken, sørger vi for, at du får professionel hjælp til at finde den helt rette tandskinne.

 

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information