Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Hvad kan man gøre ved snorken?

Spray, plastre og alternative sovestillinger – der findes næsten ikke det, som ikke er blevet afprøvet i kampen om at komme snorken til livs.

Snorken er nemlig et udbredt problem, som et stor antal mennesker lider af, og da den natlige larm ikke alene kan påvirke ens egen nattesøvn men tilmed kan gå ud over ens partner, er mange desperate efter at finde en metode, der kan afhjælpe problemet.

Markedet vrimler med metoder, der hver især hævder at kunne afhjælpe snorken, men hos Søvnlap.dk kender vi den direkte vej til en god nats søvn: En tandskinne.

Sådan kan en tandskinne hjælpe dig

En tandskinne virker ved at holde din kæbe i en position, der gør, at dine luftveje holdes åbne.

Snorken opstår netop på grund af blokering af luftvejene, og det er således vanskeligheder ved at trække vejret, der er problemets kerne. En tandskinne hjælper dig derfor med på optimal vis at trække vejret uden obstruktioner i luftvejene.

En sådan tandskinne kaldes også en snorkeskinne, og lider du af søvnapnø tilbyder vi ligeledes en apnøskinne. Fælles for alle vores skinner er, at deres professionelle fremstilling samt veldokumenterede effekt sikrer, at du trygt kan lade en tandskinne hjælpe dig med at slippe af med din snorken

Nemt, hurtigt og effektivt

En tandskinne er et effektivt middel mod snorken, men fordelene slutter ikke her.

Hele proceduren omkring tandskinner er nemlig simpel, idet den fremstilles ved en scanning af din kæbe. Med udgangspunkt i denne scanning samt en mindre klinisk undersøgelse bestemmes og indstilles din personlige tandskinne, hvilket gør en tandskinne til en sikker måde at slippe af med din snorken på uden at opleve smerter undervejs.

Du kan således se frem til nem, hurtig og effektiv løsning, der vil gøre underværker for din snorken.

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information