Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Råd mod snorken

Hvis du er en af de mange personer, som snorker, har du med tiden sikkert oplevet at få mange velmenende råd til, hvordan du stopper med dette. Dog findes der i dag flere råd uden effekt end råd med effekt, og lider du af snorken er det eneste råd, du virkelig er interesseret i, det råd, der faktisk er hold i.

Som eksperter inden for professionel håndtering af søvnlidelse ved vi hos Søvnlap.dk, hvor vigtig en god nats søvn er, og derfor giver vi dig her vores bedste råd mod snorken.

Kom din snorken til livs

Det bedste råd, vi hos Søvnlab.dk kan give dig i din kamp for at komme snorken til livs, er at benytte en tandskinne, når du sover.

En tandskinne hjælper dig med at holde kæben i netop den position, der skal til for at holde dine luftveje åbne. Det er nemlig, når luftvejene blokeres, at der opstår vibrationer i svælget, og disse vibrationer skaber den højlydte og generende snorken.

Et andet godt råd til dig, som lider af snorken, og som føler en overvældende træthed efter selv en lang nats søvn, er desuden at gå til din læge for at få undersøgt, hvorvidt du lider af søvnapnø. Lider du af søvnapnø, findes der nemlig en tandskinne – en apnøskinne – der er særlig fordelagtig for din situation.

Derfor er en tandskinne bedre end operation

En operation for snorken er et større indgreb, der af mange anses som værende den mest effektfulde metode til at komme snorken til livs. Ikke desto mindre kan en tandskinne i mange tilfælde være mere fordelagtig.

Med en tandskinne undgår du nemlig det store og længerevarende ubehag, der følger en operation for snorken, og da hverken tilpasningen eller brugen af en tandskinne er forbundet med smerter, er valget af en tandskinne et skånsomt men effektivt valg.

Tre gode grunde til at gøre noget ved din snorken

  1. Du får en bedre og mere effektiv søvn
  2. Du undgår at genere din eventuelle partner
  3. Du kan gøre noget ved tilstanden, inden den leder til alvorlige fysiologiske sygdomme
×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information