Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Snorkeskinne – bedst i test?

Effekten af snorkeskinner er omgærdet af en vis mystik: På den ene side forlyder det, at snorkeskinner klart afhjælper snorken, mens meldingerne på den anden side lyder, at snorkeskinner ikke er til nogen hjælp.

For dig, som lider af snorken, bringer disse forskellige udmeldinger naturligt et afklarende spørgsmål med sig. For hvad er så sandheden?

Hos Søvnlab er vi ikke i tvivl om, hvad svaret er. Snorkeskinner afhjælper på effektiv vis de obstruktioner i luftvejene, der forårsager snorken. En snorkeskinne er dermed vejen til en god nats søvn. Vi har heldigvis testresultaterne på vores side – og dém kan du læse mere om herunder.

Dét siger tests

Det varierer fra person til person, hvordan en snorkeskinne specifik kan afhjælpe snorken. Ingen personer er ens – og derfor er snorken og afhjælpning af problemet det heller ikke. Ikke desto mindre kan man ved at kigge på snorkeskinne tests få sig en idé om, i hvilket omfang snorkeskinner virker.

Tests viser, at op mod 70 % af dem, som snorker, kan afhjælpe problemet ved brug af en snorkeskinne. Dette høje procenttal taler for sig selv, og der er således ingen tvivl om, at rigtig mange snorkende mennesker har succes med at mindske den natlige larm, når de sover med en snorkeskinne.

Således tyder testresultaterne på, at det for personer, som lider af snorken, i størstedelen af tilfældene er den bedste løsning at benytte en snorkeskinne.

Lad en snorkeskinne hjælpe dig

Hvis du har snorkeproblemer og ønsker at finde en god og holdbar løsning, anbefaler vi, at du kontakter os. Vi vil foretage en vurdering af, hvorvidt en snorkeskinne kan hjælpe dig, og på denne baggrund fremstille din individuelle snorkeskinne.

Herefter kan du komme i gang med at bruge din snorkeskinne, og lade denne hjælpe dig til at undgå snorken og i stedet få søvn af højere kvalitet.

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information