Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Snorkeskinner og pris

Snorken er for mange mennesker et stort problem – ikke bare for den enkelte, men også for den enkeltes partner og øvrige familie. Desværre lader mange muligheden for at få afhjulpet deres snorken gå forbi, fordi de ikke er klar over, hvilket prisniveau en snorkeskinne ligger på.

Dét fortæller vi dig her, så du ved, hvad det koster, at slippe af med din snorken!

Dét koster en snorkeskinne

Der findes to typer af snorkeskinner: Narval CC og Somnodent. Snorkeskinnerne har forskelligt design og fremstilles på forskellig vis. Udover at afhjælpe snorken har de to skinnetyper også en anden ting til fælles: Prisen.

En snorkeskinne koster 6800 kr.

Denne pris inkluderer både justering og grundig information inden skinnen tages i brug. Vi lægger vægt på at sikre, at alle patienter får den optimale vejledningen, når snorkeskinnen leveres, således at skinnen ikke alene bruges korrekt, men også at den enkelte patient er tryg ved at sove med snorkeskinnen i munden.

Er Naval CC skinnen den snorkeskinne, vi vurderer, der egner sig bedst til afhjælpning af din snorken, inkluderer prisen desuden individuelt design. Denne type af snorkeskinne CAD designes nemlig individuelt til hver patient, og det betyder, at der bruges computerteknologi for at opnå det design, der passer bedst til den enkelte patient.

Tre gode grunde til at bruge penge på en snorkeskinne

  1. Din øredøvende snorken afhjælpes – til glæde for både dig og folk omkring dig.
  2. Din søvnkvalitet forbedres markant – og dette vil vise sig ved mere energi og større overskud i løbet af dagen.
  3. Du undgår symptomer såsom søvnløshed, koncentrationsbesvær, træthed og hovedpine forårsaget af snorken.

De penge, du bruger på en snorkeskinne, er med andre ord godt givet ud, og der er derfor ingen grund til at lade prisen stå i vejen for, at du får behandlet din snorken.

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information