Landsdækkende samarbejde af søvnklinikker

Undgå snorken

Mange snorker uden at vide det. Det er især mænd, som har tendens til snorken, og mangen frustreret ægtefælle kan nok godt nikke genkendende til, hvor forstyrrende det kan være for nattesøvnen at sove sammen med en, der snorker. Hos Søvnlab ønsker vi at udbrede viden om snorken, og derfor giver vi dig her en håndfuld gode råd til, hvordan du undgår snorken.

Snorkebehandling med tandskinner

Snorken opstår, fordi der er for snævert i svælget. Dermed er det nødvendigt at forbedre luftvejene, hvis man vil undgå snorken. Søvnlab har tilknyttet seriøse tandklinikker i hele Danmark, hvor personalet er uddannet i at håndtere søvnlidelser som snorken. Derfor kan du altid henvende dig hos en af vores klinikker, hvis du ønsker en professionel løsning til at undgå snorken.

Vi har stor erfaring med at fremstille individuelt tilpassede tandskinner, som hjælper med at holde kæben i en position, der åbner for luftvejene. Faktisk er det vores opfattelse, at vi kan behandle omkring 40 % af alle patienter, som lider af snorken og andre søvnlidelser med tandskinner.

Sådan finder du den rette skinne

En tandskinne er ikke bare en tandskinne. Den skal tilpasses, så den kan afhjælpe lige netop din individuelle årsag til snorken. Derfor vil personalet på vores klinikker foretage en klinisk undersøgelse med henblik på at kunne afgøre, hvilken position din kæbe skal være i for at åbne for luftvejene og komme din snorken til livs. De vil desuden scanne over- og underkæbe for at kunne fremstille en snorkeskinne, der passer til dig.

Efter et par uger vil din snorkeskinne være klar, og du møder op på klinikken for at få udleveret og tilpasset skinnen yderligere. I samme ombæring vil personalet give dig et træningsprogram, som skal afhjælpe eventuelle muskelsmerter i forbindelse med brugen af skinnen.

Hvis du vil læse mere om vores snorkeskinner og priser, kan du kontakte en af vores klinikker eller læse nærmere her.

×

Menu

Ring op

Kontakt
Kom i kontakt kontakt os for mere information